7 Kasım 2010 Pazar

37 posters

Jerod Gibson birbirinden harika filmler için birbirinden harika afişler hazırlamış. Biraz zamanınızı ayırıp teker teker inceleyin derim ben, zira hepsi birer yaratıcılık ve tasarım şaheseri. (Dikkat: Afişler spoiler içeriyor!)
İnternet sitesi için buraya, diğer eserlerinin görülebileceği Behance Network profili için buraya tıklayan pişman olmaz bence. En çok Hangover'ı tuttum. 37 demiş ama henüz o kadar yok, hala çiziyor herhalde.


























2 yorum:

  1. ilginç bir proje, çok detaylı ve özenle çalışılmış afişler, güzel bir derleme. renk kullanımlarını beğenmedim yalnızca. figürler soluk olunca fonlarda da tamamen ölü renkler kullanılması gerekmiş sanki. figürler daha çarpıcı renklerde olabilirmiş ve fonlar da daha iddialı renklere boyanabilirmiş böylece. paylaştığın ve haberdar ettiğin için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. @piktobet: yorumların için teşekkür ederim. az önce The Big Lebowski'yi bir kere daha izledim ve sonrasında afişe tekrar baktım. Bence afiş bu filmi çok iyi yansıtıyor. Diğer filmleri de izleyip afişleri ondan sonra yorumlamak istiyorum. O değil de, bazı yazılar oldukça küçük, eğer White Russian yoksa o afişte, işte o zaman gerçekten bir eksiklik var :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...