25 Kasım 2012 Pazar

Vikitap - Kitapseverler için Sanal Kütüphane

bu günü evde tembellik yapmaya ayırdım... inşallah internetten başımı kaldırabilirsem kitap okuyacağım ve bir de film izlemek istiyorum... sabahtan beri bloglar arasında geziniyorum, bir sürü güzel blog buldum ve bir de çok yararlı olduğunu düşündüğüm bir site keşfettim. muhtemelen birçok kiişi biliyordur ama benim ancak bugün haberim oldu. goodreads'in Türkçe versiyonu gibi bir site. hatta goodreads ile ilk tanıştığımda "yahu bu sitenin Türk versiyonu olsa ne harika olurdu" demiştim. meğer varmış da benim haberim yokmuş.
uzun lafın kısası, tahmin edebileceği üzere kitap bir nevi kitap facebook'u gibi birşey. okuduğunuz kitapları girebiliyorsunuz, kütüphanenizi oluşturuyorsunuz, kim neyi okumuş, hakkında ne demiş gibi bir sürü özellik var. halihazırda okuduğunuz kitap nedir, sevdiğiniz türden başka hangi kitaplar var gibi özellikler de var. bu yönü ile kitap seçmekte de yardımcı oluyor.
illa üye olmak zorunluluğu yok,  facebook hesabı ile de giriş yapmak mümkün. liste tutmakta zorlanan benim gibiler için güzel bir sanal kütüphane ve paylaşım platformu.
iyi pazarlar.

tıklayın

3 yorum:

  1. vikikitap arkadaşımın önermesiyle girdiğim ve inceleyince de hemen üye olduğum bir site. Dediğiniz gibi bir nevi kitaplarınızı arşivleyeceğiniz bir yer. bende sevdim.

    YanıtlaSil
  2. henüz keşfetme aşamasındayın ama anladığım kadarı ile birçok kullanıcısı var şimdiden... yorum için tşkrlr iyi pazarlar

    YanıtlaSil
  3. Merhabaaa, iadei ziyarete geldim, pek de memnun kaldım :) Takipteyim!

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...